fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en la roda de premsa d'aquest dissabte / MIGUEL RUIZ-FCB

Missatge d’optimisme. Després de quedar eliminats de la Lliga de Campions i de sumar un punt de nou possibles a la Lliga, Luis Enrique assegura: “Ens hem de saber aixecar i centrar-nos en el que ens queda, que és molt interessant”. En aquest sentit, ha comentat: “Ens hem d’oblidar del passat i centrar-nos en els dos títols que ens queden, que és un repte molt bonic i difícil”. Per aconseguir aquest doblet és molt important el suport de la parròquia blaugrana, que té una cita aquest diumenge al Camp Nou (20.30 hores) contra el València. “Necessitem sempre l’afició, i més quan hi ha dificultats”, ha expressat.

Aquestes són les altres declaracions de Luis Enrique a la roda de premsa d’aquest dissabte.

El València

“Els canvis d’entrenadors són una característica que, al llarg de la temporada, ens ha passat diverses vegades. Hem fet un informe dels dos únics partits d’Ayestarán en el càrrec. Han canviat coses en atac i en defensa. La base continua sent la de principi de temporada, i per a nosaltres és una oportunitat per capgirar la situació i continuar sent líders”.

El paper de l’afició

“Espero celebrar títols i que els culers s’emportin moltes alegries. L'afició del Barça és molt intel·ligent i no perdonen la falta d’actitud i d’ambició, però això no passarà. Crec que l’afició ens farà costat. És el moment de donar més i mai pot faltar la intenció de millorar, en cada entrenament i partit”.

“Necessitem el suport de l’afició. Continuo sent optimista i crec que podem ser campions de Lliga. Sabem que ens costarà perquè mai hem pensat que això és un passeig”.

Girar full

“He vist l’equip molt bé, recuperat. És evident que costa digerir la decepció, però som professionals. Ara tenim un repte molt bonic i difícil, ja que hi ha pocs equips que hagin aconseguit dues temporades seguides Lliga i Copa”.

“Per mi els últims partits ja són passat. He analitzat cada partit i la derrota, igual que he analitzat cada victòria. Hi ha molts factors que afecten un equip per aconseguir una victòria o una derrota. És arriscat treure conclusions quan queden sis jornades de Lliga i una final de Copa”.

“Queda tot un món, sis partits de Lliga. Necessitarem una molt bona actuació, cometre pocs errors, ser efectius i jugar bé a futbol. No és el nostre millor moment de la temporada però ho hem d’acceptar”.

“Sempre ens hem marcat els màxims objectius i així ho mantindrem fins a final de temporada. A dia d’avui no hi ha cap equip que hagi estat millor que nosaltres. No em canvio amb cap equip de la Lliga espanyola. Falta veure si som capaços de revertir una situació que no ens agrada, i afrontar-ho amb l’enteresa d’un professional”.

“Conec perfectament la casa i sé què significa ser entrenador del Barça. Ho accepto amb enteresa i tranquil·litat. En moments dolents no m’enfonsaré. La meva versió de l’esport és totalment diferent, créixer en l’adversitat. Encara estem en disposició de guanyar títols importants”.

 


Luis Enrique: "Nos centramos en los retos que... por fcbarcelona
Tornar a dalt