fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en la roda de premsa d'aquest divendres / MIGUEL RUIZ-FCB

Luis Enrique no té dubtes a l’hora de parlar de Messi, Neymar Jr i Luis Suárez: “És el millor trident del Barcelona i m’atreviria a dir que de la història del futbol”. L’argument és clar: “Reunir tres jugadors d’aquest nivell tècnic-individual i després aconseguir que tots tres generin tantes ocasions de gol, facin tants gols, tinguin aquesta solidaritat i facin que l’equip pugui registrar aquests números crec que no ha passat mai en la història recent del Futbol Club Barcelona”.

El tècnic asturià també ha comentat els següents aspectes en roda de premsa prèvia al partit d’aquest dissabte contra el València (20.30 hores, C+Partidazo):

El rival

“Les jornades de Lliga estan plenes de sorpreses. El València és un dels millors equips d’aquesta Lliga en qualitat, l’any passat vam guanyar a l’últim minut i ara anem amb l’objectiu d’aconseguir els tres punts i confirmar el nostre nivell”.

“Ens enfrontarem a un equip que canvia d’entrenador i això presenta dificultats perquè tot el treball que havíem fet de seguiment genera dubtes”.

“La lògica és que veiem el València que hi ha hagut en les últimes setmanes i el partit serà difícil. És un equip que m’agrada, ple de jugadors joves, de qualitat. Després d’analitzar el València, el treball de Nuno és més que destacat”.

Aquest canvi d’entrenador té les dues lectures. A nosaltres no ens serveix com a alleugeriment, sinó com a estímul. Com a equip, el València fa coses interessants i ens resulta un partit atractiu”.

El descans dels jugadors

“Les dades indiquen que hi ha jugadors que han jugat més minuts que la temporada passada, però el guió de la pel·lícula és aquest i, a partir de gener, amb el reforç de futbolistes, tindrem més possibilitats d’administrar minuts”.

“El millor és ser competitius en cada partit i arribar als últims mesos de campionat amb les millors condicions i optant als títols”.


Luis Enrique: “El tridente es el mejor de la... por fcbarcelona
Tornar a dalt