fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en el partit contra el Rayo / MIGUEL RUIZ - FCB

Nou triomf del FC Barcelona i 35 partits sense conèixer la derrota. L'equip blaugrana ha sumat un altre rècord en el futbol estatal, després del partit contra el Rayo Vallecano, però Luis Enrique segueix mantenint que l'important és el que passi al final de temporada: "Cal esperar per veure què aconseguim i què mereixem. S'acosta el millor, ve la part més bonica".

Sobre el partit jugat a Vallecas, el tècnic asturià ha assegurat que "m'ha agradat tot" i ha volgut destacar l'actitud amb què ha sortit l'equip: "Hem entrat en el partit de la millor manera. Amb actitud i generant ocasions, no he vist perillar el partit. Quan aquest equip està en aquest nivell d'encert i intensitat és molt difícil parar-nos".

A més, Luis Enrique ha fet les següents declaracions destacades:

Bravo i el trident

"Contra un equip com el Rayo, que defensa amb un marcatge individual, Bravo és l'únic que té llibertat i pot generar joc en llarg. Per a nosaltres, ha estat importantíssim. Hem volgut que jugués amb els puntes per generar ocasions, que és el que buscàvem. Perquè, a més, la mobilitat dels tres de dalt (Messi, Neymar i Luis Suárez) ha estat clau".

Sobre els penals

"Evidentment, és un aspecte que hem de millorar, però em preocupa poc si passa quan ja hem resolt els partits".


Luis Enrique: “Desde el principio hemos... by fcbarcelona
Tornar a dalt