fcb.portal.reset.password

Luis Enrique a l'inici de l'entrenament al Yokohama Stadium / MIGUEL RUIZ - FCB

Luis Enrique veu el FC Barcelona preparat per a la gran final d’aquest diumenge. “L’equip està molt bé. Estava bé a Barcelona, estava bé dijous per a la semifinal i estarà bé diumenge a la final”, ha explicat en la roda de premsa prèvia al duel contra River Plate, que decidirà el campió del Mundial de Clubs. “És una final molt atractiva”, ha afegit.

Moltes de les preguntes al tècnic culer han estat sobre la forma física de Leo Messi i Neymar Jr. Ha respost curt i clar: “Estan bé, millorant els dos”. En qualsevol cas, no ha volgut avançar si disposaran de minuts a la final. “Falta un entrenament i moltes hores per al partit”.

No s’ha mostrat preocupat per l’etiqueta de favorit i ha explicat que pot tenir una “doble lectura” el fet que River Plate afronti el matx com un dels més importants de la seva història. “Això et pot fer més perillós o que juguis amb una tensió més gran”, ha explicat. Dels ‘Millonarios’ ha destacat, per damunt de qualsevol individualitat, la seva fortalesa com a “bloc”.Només cal passejar-se pel nostre hotel per veure que hi ha molta gent recolzant-nosSobre el factor ambiental, ha reconegut que “com més soroll hi hagi durant el partit, millor”. “No sé si semblarem locals o no. Sé que River Plate ha dut molts seguidors. Contra més ambient hi hagi, més maco per als futbolistes”, ha declarat.

Per acabar, el tècnic ha agrait el recolzament rebut pels seguidors japonesos al llarg de tota la setmana a Yokohama. “Només cal passejar-se pel nostre hotel per veure que hi ha molta gent recolzant-nos. Ho agraim i ens fa sentir molt bé. Gràcies al que fem al camp la gent gaudeix”, ha conclòs.


Luis Enrique: "Es un título que nos hace mucha... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();