fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, a l'última roda de premsa prèvia al Clàssic / MIGUEL RUIZ-FCB

“Totes les sensacions són positives: pel partit que s’acosta, per la situació que tenim a la classificació i pels jugadors que recuperem”, ha assegurat Luis Enrique en roda de premsa quan falten poques hores per a la disputa del Clàssic. En aquest sentit, el tècnic asturià ha reconegut que, “jugui o no jugui Leo Messi, la gran notícia és que ja està recuperat”.

Aquestes són les declaracions més rellevants de Luis Enrique en la conferència de premsa d’aquest divendres:

Messi i Rakitic

“Des que s’ha incorporat al grup les sensacions són positives. Està recuperat i en dinàmica de grup. Falta l’entrenament d’avui, que puguem parlar i veure l’estat en què es troba. És evident que no estarà al 100%, però és un jugador tan important per a nosaltres que és una gran notícia que estigui recuperat”.

“Avui i demà parlaré amb Messi i una hora abans segur que està decidit si juga. Jo veig entrenar-se tots els jugadors i puc percebre moltes coses, però és el jugador qui et diu com està. Jugui o no jugui Leo Messi, la gran notícia és que ja està recuperat”.

Ivan Rakitic està en la mateixa situació que Leo, però la seva lesió ha tingut un període de recuperació més curt. S'ha entrenat aquests dies amb nosaltres, parlarem amb ell i veurem l’entrenament d’avui, que no serà gaire físic perquè és abans d’un partit. És un altre jugador molt important per a l’equip”.

Com s’afronta el duel

“Tenim la intenció d’aconseguir els tres punts. Serà un partit complicat i ser favorit o no m’és igual. Vull veure l’equip al seu nivell i estic segur que serà així”.

“El plantejament serà el mateix que contra tots els rivals, amb els matisos necessaris davant un rival d’aquesta magnitud”.

“Sempre espero el millor dels jugadors, a nivell individual i d’equip. Es tracta sempre de donar el màxim nivell que es pugui donar. Ara que s’incorporen alguns dels jugadors lesionats hem de gaudir, però segur que apareixeran dificultats”.

La situació dels equips

En això del futbol la tendència és exagerar. Per mi aquest partit no serà determinant per al campionat. El Bernabéu és el millor escenari per a un jugador culer, ja que és on es pot donar la millor alegria als aficionats. És un partit estimulant”.

“No acostuma a haver-hi grans favorits en aquesta mena de partits. El Clàssic té una repercussió mundial única”.

El paper de Sergio

“Busquets és un jugador molt intel·ligent que ha jugat de central en una època anterior, que m’agrada com a pivot però que també pot jugar com a interior. És el més intel·ligent que he entrenat. És una garantia per al Barça i un plaer tenir-lo, per com viu la seva professió. És un clar exemple de futbolista”.


Luis Enrique: "No hay nada más estimulante que... por fcbarcelona
Tornar a dalt