fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, durant el partit contra el Bayer / MIGUEL RUIZ - FCB

La victòria del FC Barcelona, amb remuntada inclosa, ha deixat un parell d'aspectes a destacar. El primer, la insistència de l'equip. El segon, la lesió d'Iniesta. D'ambdues coses ha parlat l'entrenador del primer equip, Luis Enrique Martínez, que ha volgut destacar, per sobre de tot, l'esforç dels seus jugadors: "Estic molt content amb el rendiment dels meus jugadors, per com s'han pres el partit. Ells corren i es buiden en cada partit. Es mereixen més confiança, perquè s'han guanyat el crèdit".

El tècnic també ha lamentat la lesió d'Iniesta, una més per a l'equip blaugrana. Per Luis Enrique, la baixa del capità és "un altre handicap més, una notícia dolentíssima", però no ha dubtat a assegurar que "demostrarem que tirarem endavant". "Són pedres al camí que hem de superar (...) Avui l'equip ha tingut una fe indestructible i, gràcies a això, hem guanyat (...) La situació en què estem és la que és i en el futbol tot s'hi val. A vegades es guanya per confiança, altres per cor i altres per bon joc. El que queda clar és que el resultat d'avui reforça la fe d'aquest equip", ha assegurat.

El resultat reforça la fe d'aquest equip

A més, l'entrenador blaugrana ha fet les següents declaracions destacades:

"Ha estat una nit difícil per a nosaltres. El rival no ens ha deixat cap pilota tranquil·la i ha estat a un bon nivell. Hem tingut alguns problemes amb l'efectivitat, però en la segona part he vist l'equip molt millor, més concentrat. Estic molt content pel que han aconseguit els jugadors".

"L'equip es mereix el crèdit, perquè s'ho deixen tot sempre. Poden estar més o menys encertats, però ningú pot dir que es relaxen. Necessitem el suport de tots".

"L'equip i els jugadors han de seguir fent el que estan fent, que, per cert, ho estan fent molt bé, tenint en compte tots els problemes".

Tornar a dalt