fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, durant el partit contra el Guangzhou / MIGUEL RUIZ - FCB

Luis Enrique Martínez ha valorat molt positivament la imatge oferta per l’equip en la semifinal del Mundial de Clubs contra el Guangzhou Evergrande. “L’equip ha donat una imatge molt seriosa. Hem estat contundents des del principi, pràcticament sense errors. Hem impedit que el rival ens creés perill”, ha assegurat tot just acabar el partit. “Hem fet un partit complert i cal felicitar l’equip. Hem jugat el partit que volíem jugar”, ha afegit, tenint en compte les absències de Messi i Neymar Jr.

Ha destacat el paper d’Iniesta i de Suárez. Del manxec ha afirmat que no és només un jugador que domina la visió de joc i el joc associatiu, sinó que te la capacitat de desbordament, ja sigui amb el regat o amb la passada”.

També ha tingut elogis per a l’uruguaià: “Suárez és un assassí de l’àrea, un ‘killer’, un jugador capaç de resoldre qualsevol jugada a l’àrea. I si a això li afegim la seva capacitat defensiva, que contagia la resta de l’equip, podem dir que és un jugador indispensable per a nosaltres”.

Per acabar, no ha volgut arriscar-se amb la presència de Messi i Neymar Jr en la final de diumenge contra el River Plate. “Ni jo ni ells ni ningú sabem si podran jugar”, ha conclòs.

Declaracions de Luiz Felipe Scolari:

“Molts equips perden contra el Barça. Serveix per aprendre. Perdre per 3-0 contra el Barça li passa també als grans equips”.

"Al 2013 vam quedar quarts. Ara tenim l’oportunitat de millorar aquesta classificació i quedar tercers. Aquest és el nostre objectiu principal ara."

"Quan Messi no juga qualsevol equip guanya esperances. Però el Barça té 25 o 26 jugadors increïbles."

"L’estil del Barça és inqüestionable, juguin o no Neymar Jr i Leo Messi. És un equip amb una enorme qualitat”.


Luis Enrique: "Hemos jugado el partido que... by fcbarcelona
Tornar a dalt