fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, a San Mamés aquest diumenge / MIGUEL RUIZ-FCB

“Hem començat el campionat com crec que ho vam fer la temporada passada, amb un nivell molt alt”, ha dit Luis Enrique a la sala de premsa de San Mamés. “Hem impedit que l’Athletic generés perill i crec que hem fet un partit molt complet en tots els factors del camp”, ha afegit.

Luis Enrique també ha valorat el partit, el paper dels laterals Sergi Roberto i Jordi Alba, així com les dues lesions d’Alves i Sergio Busquets:

“En general, estic satisfet. Hem creat ocasions de gol, bastantes més que el rival. Al final hem hagut de patir, com no podia ser d’una altra manera, per l’ajustament del marcador”.

“Els laterals del nostre equip són molt importants, tant en l'aspecte defensiu com en l'ofensiu. Són els que moltes vegades ens donen amplitud”.

“Els laterals han estat molt bé, especialment Sergio Roberto, que ha entrat de manera precipitada i que ha fet un partit molt complet. Jordi Alba, també. Aquestes situacions de profunditat són situacions que parles i és difícil veure-les al camp perquè la pressió del rival et pot generar dificultats”.

“Hem d’esperar el diagnòstic dels doctors i veure com evolucionen. Les lesions formen part del futbol, és un esport molt exigent i amb pocs dies de preparació hi ha més risc. No semblen greus”.


Luis Enrique: "Hemos empezado como la temporada... by fcbarcelona

Robert: "Tenim una magnífica plantilla"

Robert Fernández també ha analitzat la victòria del Barça a San Mamés i ha destacat que Sergi Roberto “ha jugat molt bé”. “No és fàcil sortir des de la banqueta i ha donat mostres de maduresa, amb un gran desplegament físic”. El secretari tècnic també ha desitjat que les lesions d’Alves i Sergio “no siguin de gravetat” i ha comentat: “Tenim una magnífica plantilla amb molt bons jugadors”.

Tornar a dalt