fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, donant ordres als seus jugadors durant el partit contra l'Arsenal / MIGUEL RUIZ - FCB

El treball realitzat sobre la gespa i el marcador final han deixat Luis Enrique amb un bon sabor de boca. Fins al punt que el tècnic asturià s’ha quedat amb tot el que ha vist: “M’ha agradat tot el partit i he vist les coses tan bé que he pensat no fer cap canvi per no equivocar-me”. En aquest sentit, Luis Enrique ha explicat que “el rival defensava amb tots els seus jugadors per darrere la pilota i en el seu propi camp, però hem creat desgast i gairebé sempre hem superat la seva pressió. Això ens ha permès decantar la balança al nostre favor”.

El treball realitzat a la primera meitat  ha estat clau en la segona: “Els qui entenen de futbol saben que necessites una primera part com aquesta per tenir la segona. L’Arsenal ha començat amb moltes ajudes i això obliga a tenir possessions de pilota molt llargues i pressionant”.  “Ho hem fet a les mil meravelles”, ha sentenciat.

Aquestes són les altres declaracions de Luis Enrique:

“L’Arsenal també ens ha intentat pressionar i crear perill, però ho hem solucionat molt bé. És important saber jugar amb un equip tancat a la seva àrea però també som bons jugant al contraatac i aquest dimarts s’ha pogut veure”.

“No m’ha sorprès que l’Arsenal hagi creat poques ocasions perquè hem estat a un nivell defensiu altíssim. Ells ho han intentat amb Ozil i amb la mobilitat entre línies, amb Giroud i les entrades de Ramsey i de Walcott –a la segona part– entre línies. Crec que hem estat molt bé, defensant amb ajudes”.

“Sergio Busquets és ‘SuperBusquets’ i, si no està lesionat, no el canvio. Després de rebre un cop ens ha dit que podia seguir jugant. Ha estat un mal gest però per a nosaltres és important comptar amb els jugadors al 100% i ells saben si estan bé o no”.


Luis Enrique: "Lo que más me ha gustado ha sido... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();