fcb.portal.reset.password

Luis Enrique en el partit davant l'Eibar / MIGUEL RUIZ - FCB

Luis Enrique, després de la victòria per 3 gols a 1 davant l’Eibar, ha valorat l’esforç de l’equip i l’afició per tal de sobreposar-se al gol inicial dels visitants malgrat la falta d’encert a l’inici: “Ens ha costat molt generar perill des de l’inici i això significa que hem de seguir millorant. M’ha agradat el suport de l’afició”. L’entrenador del Barça també ha elogiat Luis Suárez pel que aporta a l’equip, no tan sols pel que fa a gols, sinó també pel treball que aporta.

La millora demostrada a la segona meitat:

“Hem intentat arreglar els problemes de la primera part. Amb un equip com l’Eibar, invicte fora de casa, és normal que ens hagi costat sortir”.

“Hem intentat assegurar més a la segona; quan un equip pressiona bé i quan ho fa de manera global costa i avui ha estat així”.

“Afortunadament hem tret el partit per intensitat i efectivitat al tram final”.

“Sortir amb línia de tres no suposa cap problema, sempre que estiguem encertats, però no és cap ciència matemàtica. Es tracta de treballar i fer-ho millor”.

L'opinió sobre l’arbitratge:

“Podem millorar a no dir res, és el que intento dir als jugadors. Tot i això, sé que és difícil quan estàs dins el camp”.

“És difícil arbitrar, però nosaltres podem millorar com a equip”.

“Tallar la darrera jugada quan la pilota està prop de l’àrea ho he vist altres vegades, però no té gaire importància en aquest cas”.

La pressió a dalt dels equips que visiten el Camp Nou:

“Tancar-se al darrere, si ho fas bé, et crea molts problemes. Quan un equip et pressiona a dalt, si no tens un bon dia sempre complica les coses”.

“El que m’agrada d’aquest equip és que sabem arreplegar-nos però també ho fem bé en atac, som un equip complet.”

“El que espero que seguim fent és continuar millorant, col·lectivament i individualment”.

Les conseqüències de l’expulsió de Mascherano:

“Seria greu perdre’l per diversos partits, però s’hauria de valorar si aquestes expressions es diuen a l’aire o mirant als ulls”.

La importància de Luis Suárez:

“Sabem la importància del que ens aporta Luis. El que et dóna és impagable, innegociable. Si després té encert a l’àrea, ja és genial. Sempre és un jugador bàsic i insubstituïble”.


Las claves del partido contra el Eibar de Luis... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();