fcb.portal.reset.password

Luis Enrique al Sánchez Pizjuán / MIGUEL RUIZ - FCB

“Ha estat un partit en què hem tingut moltes ocasiones de gol. És quasi increïble que marxem amb només un gol”, ha afirmat Luis Enrique en roda de premsa després dels noranta minuts al Sánchez Pizjuán. No obstant, per l’entrenador blaugrana han tingut “deu minuts a la segona part que han penalitzat”, moment en què el Sevilla “ha aprofitat les seves ocasions”.

“Cal felicitar el Sevilla pel seu esforç i el resultat final”, ha dit Luis Enrique, que considera que el Barça ha tingut moltes ocasions de contraatac per com s’ha desenvolupat el partit però que ha afirmat: “El nostre joc passa per tenir més control del joc”. Quant a ocasions realitzades, l’entrenador blaugrana és clar: “No tenim els millors números però estic segur que aquesta circumstància canviarà en els pròxims partits”.

En comparació amb el darrer precedent, el tècnic asturià té clar que el resultat va ser millor a la Supercopa però que el joc ha estat una confrontació molt atractiva entre dos equips “que juguen a guanyar i a obtenir el màxim nombre de punts”.


Luis Enrique: "Es increíble que nos vayamos con... by fcbarcelona
Tornar a dalt