fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, durant el partit a Washington / MIGUEL RUIZ-FCB

Luis Enrique Martínez ha valorat molt positivament el partit contra el Chelsea i també el rendiment de l’equip durant tota la gira per terres americanes. “Contra el Chelsea hem sabut superar la situació del primer gol, l’equip m’ha agradat”, ha explicat abans de tornar cap a Barcelona. A continuació reproduïm altres declaracions de l’entrenador:

Valoració de la gira:

“Hem pogut donar minuts contra rivals d’alt nivell, hem tingut l’oportunitat de rebre el suport de molts aficionats culers, els quals han estat majoria en bona part del estadis, i també hem pogut promocionar el Club. Tornem contents a casa”.

Sobre el duel amb el Chelsea:

“Ha estat un partit d’un nivell físic superior al normal després de deu dies de gira. M’ha agradat l’equip. Hem sabut superar la situació del primer gol i, tot i estar imprecisos en algunes fases del joc, hem capgirat el partit”.

“L’única nota negativa és la lesió de Douglas. Qualsevol lesió sempre és una notícia dolenta, trista”.

La posició de Sergi Roberto:

“Físicament és un jugador portentós, amb una resistència bestial, amb molta qualitat i molt de recorregut. És una opció més que tenim. Cal recordar que un lateral del Barça és gairebé un migcampista”.

Gols a pilota aturada:

“Abans d’aquest partit només havíem concedit tres córners i havíem encaixat dos gols. La temporada passada vam millorar molt en aquest aspecte, però aquest sempre serà un punt de patiment”.

“No som un equip especialment alt. Tot i això, preferim tenir un perfil de jugadors que permeti controlar el joc que no pas tenir un perfil de jugadors millors en el joc aeri i que no controlin el joc”.

Possibles sortides:

“No hi ha sortides previstes. Les sortides que es produeixin serà perquè els jugadors vulguin marxar a través de les clàusules que tenen. Jo estic content amb tots els jugadors que tinc”.


Luis Enrique: "Lo que menos nos preocupa es el... by fcbarcelona
Tornar a dalt