fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en roda de premsa / MIGUEL RUIZ-FCB

Luis Enrique Martínez afronta amb “il·lusió” la 50a edició del Trofeu Joan Gamper. “Cada vegada que arriba aquest partit és el primer cop que ens retrobem amb l’afició. Sempre és especial”, ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit contra l’AS Roma. “Espero que es converteixi en una festa futbolística. Tant de bo sigui un bon partit contra un bon rival”, ha afegit.

El tècnic ha reconegut que la plantilla està “il·lusionada amb el fet de fer un bon Gamper, dues bones Supercopes i un bon inici de Lliga”, després d’una pretemporada a la qual ha posat un notable. “Estic satisfet quant a l’aspecte col·lectiu. Encara que pugui semblar estrany, [pels resultats produïts] li poso un notable. Més enllà del que hem de millorar en l’aspecte defensiu, ha estat una pretemporada força acceptable. Per fortuna, ja s’acaba i comença la competició oficial”.

A continuació reproduïm, separades per temes, altres declaracions de Luis Enrique:

L’equip del Gamper

“Difícilment crec que es vegi al Gamper l’equip de la Supercopa d’Europa, tot i que encara no he decidit qui jugarà”.

“Ara estic més centrat en aspectes de la pretemporada, a repartir minuts. Prioritzem una altra sèrie de coses abans d’aquell primer partit oficial”.

L’elecció dels capitans

“Ho han decidit els jugadors, cosa que m’agrada. Estic content per Mascherano”.

“Hi ha més jugadors amb pes específic que, sense ser capitans, tenen veu i vot dins del vestidor”.

La seva experiència a l’AS Roma

“Va ser una experiència única. Estic agraït a l’AS Roma per l’oportunitat que em va donar”.

“Era un any de canvi total: dirigents, jugadors, entrenador... Volíem introduir coses noves i ens vam trobar uns jugadors molt preparats per a aquest canvi i un club que ens animava contínuament”.

“Guardo un bon record d’aquell any, tot i que m’hauria agradat quedar molt més amunt”.

Sobre el Sevilla

“El Sevilla d’Emery és un equip que cada any ha de fer mans i mànigues pel gran nombre d’altes i baixes que té”.

“Seran competitius contra nosaltres. Els resultats a la pretemporada no deixen de ser meres anècdotes. Estic segur que serà una final disputada i complicada per als dos equips”.

[[BOTOVERMELL::CONSULTA L'ESPECIAL++DEL GAMPER 2015::http://www.fcbarcelona.cat/trofeu-joan-gamper-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Luis Enrique: “El Gamper sempre és especial” por fcbarcelona
Tornar a dalt