fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, durant el partit de tornada de la Supercopa contra l'Athletic Club / MIGUEL RUIZ - FCB

Luis Enrique Martínez ha perdut el seu primer títol com a entrenador del FC Barcelona. Malgrat tot, el tècnic blaugrana ha volgut valorar l’esforç dels seus jugadors: “He vist molt bé l’equip. Durant molts moments hem generat dubtes i hem fet créixer la por del rival. Això és el que buscàvem en aquest partit, en què hem competit i hem fet un gran esforç.”

El tècnic asturià, que ha reconegut que “la final s’ha acabat amb l’expulsió de Gerard Piqué”, ha volgut felicitar l’Athetic Club “pel seu rendiment” i ha assegurat que, de vegades, “va bé perdre per saber el que costa guanyar”.

Després d’una setmana carregada d’esforç, amb les dues Supercopes en joc, el FC Barcelona inicia aquest cap de setmana el campionat de Lliga. Luis Enrique ha volgut deixar enrere la pretemporada per centrar-se ja en els pròxims objectius.

“Som un grup unit i competitiu. Ara comença una Lliga molt disputada, però som optimistes. Serà difícil, però volem continuar oferint alegries a la nostra afició i volem continuar sent un equip referent al món”, ha sentenciat.


Luis Enrique: "Ahora queremos volver a dar... por fcbarcelona

Bartomeu: “Mereixíem més”

El president Barça, Josep Maria Bartomeu, ha reconegut que li “dol” perdre la Supercopa, però ha volgut agrair “l’esforç dels jugadors” per la feina feta. “El nivell de l’equip ha estat molt alt i mereixíem més que un empat, per ganes i per futbol”, ha afegit. Malgrat tot, Bartomeu ha volgut mirar endavant, amb l’inici de Lliga a l’horitzó: “Hem de seguir lluitant. Som un gran equip i avui ho hem demostrat”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();