fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en el partit contra el Betis / MIGUEL RUIZ-FCB

Un 9. Aquesta és la nota que ha posat Luis Enrique a l’any 2015. Els cinc títols aconseguits, però, ja són història i, segons paraules de l’entrenador, “ara m’interessa el 2016 i tornar a ser els millors”. Per aquest nou any, l’asturià és ambiciós: “Tots els jugadors poden millorar el seu nivell, així com els seus entrenadors i totes les persones que formen part d’aquest club. La diferència amb els Clubs grans d’Europa és molt petita i hem de seguir treballant”.

Les frases més destacades de l’última roda de premsa al Camp Nou l’any 2015 són les següents:

El duel

“El partit ha estat travat al principi, no hi havia moltes ocasions de gol i teníem dificultats per circular, però era el que preveiem”.

“En el futbol, al llarg de la temporada, els àrbitres s’equivoquen a favor i també en contra. És molt difícil arbitrar i li passa a tots els equips i àrbitres. És una cosa normal en el futbol”.

Els reptes del 2016

“Quant a intensitat, hem estat en la mateixa línia que el 2015 i aquest és el millor missatge que podem donar a l’afició de cara a aquest 2016 que començarà en breu”.

“Ha estat un any molt bo i, com a nota, posaria un 9, ja que tot es pot millorar”

“Tots els jugadors poden millorar el seu nivell, així com els seus entrenadors i totes les persones que formen part d’aquest club. La diferència amb els Clubs grans d’Europa és molt petita i hem de seguir treballant”.

Satisfet amb la feina feta

“Com a jugador, tenia la sensació de donar-ho tot fins al final i vaig acabar amb satisfacció tots els anys futbolístic. I com a entrenador em passa més o menys el mateix, tinc satisfacció general”.

“No em quedo amb res bo ni amb res dolent del 2015. No sóc una persona que guardi records i aquest 2015 ja és passat i ara m’interessa el 2016 i tornar a ser els millors. Així viu un professional”.


Luis Enrique: "Ahora me interesa volver a ser... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();