fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, a la roda de premsa d'aquest dimarts / MIGUEL RUIZ-FCB

El Barça està a punt per estrenar-se en una competició. Cal defensar el títol de la Copa del Rei i, per visitar el Villanovense, Luis Enrique ha realitzat una llista de 16 homes en què hi ha quatre jugadors del filial. L’objectiu és “poder utilitzar-los i donar descans a altres futbolistes”. En aquest sentit, el tècnic asturià ha comentat que “les temporades són tan llargues que hem de preparar-les”. “All llarg de la temporada s’han d’anar superant obstacles. Totes les dinàmiques canvien i s’ha d’estar preparat per superar-les”, ha afegit.

Luis Enrique ha comentat, en la roda de premsa, els aspectes següents:

La Copa

“Estem limitats en el nombre de jugadors del filial amb què podem comptar. M’agradaria donar més descans, però així està feta la norma i així s’ha de complir”.

“Kaptoum és un jugador interior de qualitat, que té estil Barça per jugar entre línies, bon tracte de la pilota i és un jugador interessant. Aitor és un jugador que pot jugar a les dues bandes. També m’emporto Samper i Gumbau per donar descans a altres jugadors”.

“El format de Copa ja va canviar una mica, per alleugerir el calendari m’agradaria que hi hagués partit únic en totes les eliminatòries”.

El cas Mascherano

“He parlat amb ell. Veig una millora en el comportament dels meus jugadors i no veig res més estrany que les queixes típiques del joc. La sanció serà la que hagi de ser”.

L’estat físic d’Iniesta

“No hi ha res estrany, és un jugador que s’incorpora al grup. El que no farem és arriscar, sigui Andrés o el jugador que sigui. Preval el que sent el jugador i depèn d’ell. El dia que ens digui que està millor, jugarà”.

Absència de Messi amb l’Argentina      

“El que interessa al senyor Tata Martino, a mi, a l’AFA i al Barça és el benestar de Messi”.


Luis Enrique: "A lo largo de la temporada hay... por fcbarcelona
Tornar a dalt