fcb.portal.reset.password

Robert Fernández, a la roda de premsa realitzada aquest dijous / MIGUEL RUIZ-FCB

El nou organigrama tècnic de l’Àrea de Futbol del FC Barcelona s’ha presentat aquest dijous a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou. El vicepresident esportiu Jordi Mestre ha exposat els noms de les persones que engloben tota l’estructura futbolística del Club.

A part de Jordi Mestre, els membres de la Junta Directiva amb responsabilitat sobre l’Àrea de Futbol són Javier Bordas (primer equip), Silvio Elías (futbol formatiu professional), Xavier Vilajoana (futbol formatiu amateur) i Jordi Monés (àrea Ciències de l’Esport).

Pel que fa als executius del Club, Albert Soler és el director d’esports professionals i Raul Sanllehí, el director de futbol. Ariedo Braida exercirà d’assessor internacional, i el seu homòleg al futbol estatal serà Carles Rexach.

Secretaria tècnica

La principal novetat és la incorporació de Robert Fernández, secretari tècnic del primer equip, i de Pep Segura, secretari tècnic del futbol formatiu professional, format pel Barça de B de Gerard López, el Juvenil A de Gabri i el Juvenil B de Quique Álvarez.

El futbol formatiu amateur estarà dirigit per Jordi Roura, amb l’ajuda d’Aureli Altimira. El secretari tècnic del futbol femení i entrenador de l’equip professional continuarà sent Xavi Llorens.

Àrees de suport

D’altra banda, també hi ha les àrees de suport i transversals que treballaran al costat de l'estructura futbolística: Ciències de l’Esport (Ramon Canal), ‘Scouting’ (Pep Boada), Metodologia (Paco Seirul·lo i Joan Vilà), Futbol Gestió (Josep Llorca), Formació i coneixement; Masia 360º (Pere Gratacós), i La Masia (Carles Folguera).

A part dels tres equips de l’àrea de futbol formatiu professional, el futbol formatiu amateur estarà format per 14 equips entre les categories Cadet i Prebenjamí.

Tornar a dalt