fcb.portal.reset.password

Luis Enrique durant l'entrevista / MIGUEL RUIZ-FCB

“A tots els vestidors en què he estat hi hagut dificultats, gestionar més de vint persones amb personalitats i situacions familiars diferents sempre és complicat”.


No he tingut gairebé mai problemes en els vestidors. Els que he tingut els he resolt de la millor manera, crec que tinc facilitat per parlar amb els companys”.


“Crec que sóc bastant proper als jugadors. M’agrada la broma, la proximitat i escoltar el que senten tot i que jo prenc les meves decisions segons el que considero millor per a l’equip”.


"Per a mi Leo Messi és el millor jugador de la història del futbol, Neymar està en camí de convertir-se en un dels millors i Luis Suárez és el millor davanter centre sense cap dubte”.


“Tenim una gran davantera i a més tenen una gran amistat. Per tant, és un panorama perfecte”.


“Recomanaria als pares que obliguin els seus fills a estudiar, com s’està fent des de La Masia, per tal que tinguin una bona formació i els ajudi en tots els valors. Alhora, els diria que els deixin gaudir del futbol com nosaltres vam fer, sense pressions. Jo crec que els fills han de ser feliços”.


“És molt bonic el que estem fent, però hem de seguir guanyant. Ara tenim un objectiu prioritari que és el Mundial de Clubs i després anar creixent i millorant en les competicions”.


“El gener esperem que sigui un mes especial perquè incorporarem jugadors que per la sanció de la FIFA no hem pogut utilitzar. De gener a març tindrem un munt de partits i necessitarem molts jugadors, estar a un bon nivell i el suport del públic per seguir guanyant a totes les competicions”.


“Hem de fer feliços els nostres aficionats i ser-ho nosaltres mateixos per tal de seguir aquest bon camí”.


Busquem batre rècords amb aquest gran equip des de la humilitat i el treball. No deixarem de malbaratar forces ni ganes per aconseguir-ho tot i que sabem que no és fàcil”.


Entrevista Luis Enrique: "Este es un equipo que... by fcbarcelona
Tornar a dalt