Les cinc claus del partit amb el Celta

Les cinc claus del partit amb el Celta

La insistència, l’espectacle, Messi, Suárez i Iniesta són algunes de les cinc claus de la golejada davant l’equip gallec

Espectacle

Ja no és només la golejada. És també la manera d’aconseguir-la. El partit amb el Celta ha estat ple de detalls que han fet aixecar el públic blaugrana dels seus seients. Des de les grans aturades de Bravo als regats de Neymar Jr., la màgia de Messi i la classe d Iniesta i el penal Messi-Suárez. Amb aquest Barça, l’espectacle al Camp Nou està assegurat.

Suárez

Un altre hat trick per a l’uruguaià. El ‘9’ blaugrana es consolida en el liderat del Pitxitxi amb 23 gols. I en total aquesta temporada ja en suma 37. La compenetració absoluta amb Neymar i Messi està fent que Suárez tingui a l’abast la seva màxima xifra golejadora de 49 gols aconseguits amb l’Ajax en la temporada 2009/10.


Messi

Un golàs de falta, una assistència per treure’s el barret a Suárez en el segon gol, un regat aprofitant la presència de l’àrbitre i un altre de mestre per provocar el penal. Messi no deixa mai de sorprendre i millorar. I a més ho té tot a punt per arribar ben aviat a la xifra dels 300 gols a la Lliga. Ara en porta 299. El millor jugador de tots els temps.


Iniesta

El capità blaugrana està en un dels seus millors moments i lidera l’equip sobre el terreny de joc. En els minuts en què el Celta estava més fort, Iniesta ha tornat a fer un pas endavant robant pilotes, pressionant, driblant jugadors amb classe i buscant el davanters amb assistències de gran qualitat. Fins i tot ha estat a punt de marcar. L’afició l’ha acomiadat amb una gran ovació.


Insistència

Aquest Barça creu molt en les seves capacitats. En els darrers partits a l’Estadi amb l’Athletic Club, l’Atlètic de Madrid i en el d’aquest diumenge, s’ha trobat amb rivals molt ben treballats i que han posat moltíssimes dificultats. Els blaugranes han estat sòlids i han fet madurar el partit fins a acabar golejant amb un potencial al davant gairebé únic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut