Les cinc claus de la victòria davant la Reial Societat

Les cinc claus de la victòria davant la Reial Societat

La imbatibilitat a l’Estadi, Suárez, Neymar, els centrals i Dani Alves són algunes de les claus de la golejada davant l’equip basc

Camp Nou

El Barça de Luis Enrique encara no ha cedit cap punt a l’Estadi aquesta temporada a la Lliga. Els set partits com a local han acabat amb victòria amb un parcial de 22 gols a favor i només 5 en contra. El darrer a la Lliga el va rebre el passat 5 d’octubre en el partit amb l’Eibar. Gran part del secret del liderat a la Lliga la trobem aquí.


Neymar

El pitxitxi de la Lliga continua amb una gran eficàcia golejadora. El seu primer gol ha estat espectacular, rematant de primeres, amb l’esquerra i gran potència, la centrada de Dani Alves. El segon, a la represa, ha servit per ampliar les seves xifres realitzadores a 14 gols.


Suárez

L’uruguaià suma gols en cada partit. Ja en van 18 només aquesta temporada. La confiança plena en què viu es fa notar en gols com el de dimarts amb la Roma o el d’aquest dissabte amb la Reial Societat. Dues rematades gairebé impossibles d’una gran qualitat tècnica i estètica.


Piqué-Mascherano

Aquest era el partit 200 a la Lliga del català amb el Barça, i l’argentí tornava a l’onze després de la lesió que va patir al Bernabéu. La parella de centrals més habitual de Luis Enrique aquesta temporada i mitja ha tornat a demostrar lideratge, sobrietat i solvència.


Dani Alves

El lateral ha fet de la seva banda una autopista en atac un dia més. Els dos primers gols s’han marcat gràcies a assistències seves després d’arribar fins a la línia de fons. El primer amb la Roma que va marcar Suárez també va fer-se així. El brasiler ha estat substituït per Adriano al minut 61 enmig de l’ovació dels aficionats blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut