Les cinc claus de la victòria amb l’Arsenal

Les cinc claus de la victòria amb l’Arsenal

La gespa ràpida, Ter Stegen, Rakitic, el trident i un Camp Nou inexpugnable són algunes de les claus d’aquesta victòria.

Pluja

A mitja tarda ha començat a ploure amb força a l’estadi. Aquest fet ha permès que la gespa estigués especialment ràpida, un aspecte que afavoreix el joc que practiquen tant el Barça com l’Arsenal. Els blaugrana, però, han tornat a demostrar que en el joc de pilota amb velocitat i precisió són gairebé imbatibles.

Ter Stegen

La seva doble aturada en el minut 80 ha estat una de les accions més espectaculars del partit. Primer ha volat per treure una falta de l’escaire d’Alexis Sánchez i s’ha mostrat com un autèntic mur posant el braç per rebutjar una canonada de Giroud. A banda d’altres intervencions, ha tornat a donar exemples de la seva gran qualitat i fredor amb la pilota als peus.

Camp Nou

L’estadi blaugrana, com ja va passar la temporada passada, és sinònim de victòria a la Lliga de Campions. Aquesta temporada els 4 rivals que hi han passat han marxat derrotats. Roma, Bayer Leverkusen i Bate Borissov ja van sortir sense puntuar en la fase de grups. En la primera eliminatòria l’Arsenal també ha sucumbit.

Rakitic

És el jugador més utilitzat de Luis Enrique en la temporada i mitja que porten els dos al club. Aquesta dada ja diu prou d’un futbolista que sense fer massa soroll fa de tot i ho fa bé. En aquest partit ha estat especialment actiu i juntament amb Sergio i Iniesta ha sabut controlar des de la medul·lar la majoria d’envestides del rival anglès.

El trident

Un gol de cada un. Millor dit un golàs de cada un amb menció especial pels de Suárez i Messi. La tripleta atacant blaugrana segueix deixant petjada en cada partit i la Lliga de Campions no és una excepció. Entre tots tres ja n’han marcat 12 a la màxima competició europea i 106 en tots les competicions. Amb el Neymar, Messi i Suárez el gol i l’espectacle estan assegurats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut