Les cinc claus de la golejada davant l’AS Roma

Els gols de Suárez i Messi, la seguretat de Ter Stegen, el paper de Luis Enrique i l’afició són les claus de la gran victòria davant l’AS Roma

Luis Suárez

L’uruguaià ha marcat 17 gols en els 19 partits oficials d’aquesta temporada i va de doblet en doblet. Però el ‘9’ blaugrana no només marca, també treballa incansablement i assisteix als companys, com en el primer gol de Messi . A més roba pilotes com ha fet en la primera part amb Dzeko en la que ha estat una imatge molt representativa.

Messi

L’argentí  va tornar dissabte al Bernabéu i contra la Roma sortia per primera vegada de titular. Des del primer minut se l’ha vist molt actiu i dinàmic i el seu primer gol en el minut 18 ha estat una obra mestre. Una més. En la segon part ha completat la seva actuació amb un segon gol que ha significat la tornada perfecte al Camp Nou.

Ter Stegen

Tot i rebre un gol en el que no hi podia fer res més en els darrers segons, ter Stegen ha tornat a demostrar la seva gran seguretat sota pals. L’alemany ha aturat un penal a Dzeko en la mateixa porteria en la que la temporada passada en va aturar un de decisiu a Agüero en la Lliga de Campions. Amb ell, Bravo i Masip, la porteria blaugrana no pot estar més ben coberta.

Luis Enrique

El tècnic blaugrana ha fet alguns canvis en l’onze i ha seguit amb les rotacions que tant èxit li estan donant i que permet que tots els jugadors estiguin en el seu millor moment. L’equip està en constant creixement i el 10-1 acumulat en els dos partit ho diu tot. L’afició del Camp Nou ha reconegut el mèrit de Luis Enrique corejant el seu nom a la segona part.

71.433 espectadors

Tot i el fred i les estrictes mesures de seguretat prèvies al partit, els aficionats han volgut estar al costat del seu equip. I els que han decidit anar a l’estadi superant qualsevol obstacle han tingut el premi de veure com l’espectacle de dissabte el Bernabéu s’allargava durant 90 minuts més. La classificació per a vuitens i el liderat de grup amb golejada inclosa.