Les 5 claus del derbi de Copa del Rei

Les 5 claus del derbi de Copa del Rei

El debut d’Arda i Aleix, l’ambient, el caràcter de l’equip, Iniesta i Messi han estat les claus de la victòria als vuitens d’anada de la Copa del Rei

Arda i Aleix Vidal

Després de sis mesos treballant en silenci, Arda Turan i Aleix Vidal han rebut el premi que es mereixien: debutar amb el Barça. I, a més, fer-ho en un derbi a l’Estadi. El turc ha estat titular i ha marxat al minut 67 per Rakitic. Aleix ha entrat en aquest mateix minut per Dani Alves. Tots dos han rebut una gran ovació del públic. Dos grans reforços de cara a la fase decisiva de la temporada.


Iniesta

El capità blaugrana continua a un nivell espectacular jugant i fent jugar els seus companys. Ballant amb la pilota als peus per la medul·lar, agafant el timó de l’equip i fent de líder quan cal. L’assistència en el primer gol de Messi i l’inici de la jugada del tercer han estat algunes de les seves aportacions estel·lars en aquest derbi.


Partit únic

Luis Enrique va anunciar a la roda de premsa prèvia que afrontarien aquest partit com si no n’hi hagués un de tornada. I els seus homes ho han portat a la pràctica. Des del primer minut els blaugranes han estat molt actius tant en la pressió com amb la pilota als peus, i no ho han deixat d'estar-ho tot i el gol inicial de l’Espanyol. Tot el contrari. I així fins al darrer minut.


Messi

El dia 11 es lliurarà la Pilota d’Or, i Messi té tots els números per guanyar-la per cinquena vegada. Només un jugador com ell pot fer que partits com el d’aquest derbi passin a formar part de la immensa llista de grans actuacions individuals. Dos gols i dues assistències més el converteixen en el gran protagonista del matx.


Ambient

L’afició del Barça tenia ganes de derbi a l’Estadi. Els 76.667 espectadors que han volgut tancar el dia de Reis veient el seu equip han animat i han portat al Camp Nou l’ambient de les grans cites tot i el fort vent i el fred. La comunió amb l’equip ha estat total, i així el camí cap a la victòria ha estat més fàcil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut