Les 5 claus de la victòria amb el Sevilla

Les 5 claus de la victòria amb el Sevilla

Leo Messi, el ritme, la confiança, la imbatibilitat i Gerard Piqué han estat algunes de les claus de la victòria

Messi

Sis gols de falta aquesta temporada, la seva millor xifra. Quan l’equip més el necessitava ha aparegut amb un altre gol a l’abast de molt pocs que ha deixat clavat el porter Sergio Rico. Després ha seguit deixant perles al seu repertori, com la passada enrere a Suárez que ha acabat en el gol de Piqué. Cada dia millor.


Ritme

Com és habitual en l’equip de Luis Enrique, el partit s’ha desenvolupat a una ritme altíssim, que acaba sent una de les maneres de desgastar el rival. Des de la pressió a tot el camp, començant pels defenses i acabant pels davanters, fins a les ràpides contres liderades habitualment pel trident. Un gran demostració física cada tres dies.


Imbatibilitat

Amb aquest partit el Barça ja en suma 34 sense perdre i igualat el rècord que tenia el Reial Madrid des de la temporada 89/90. A més, el 2016 són ja 18 partits amb un balanç de 16 victòries i només 2 empats, a Cornellà el Prat (Lliga) i Mestalla (Copa del Rei). Aquest equip demostra que no té sostre.


Confiança

Aquesta imbatibilitat dóna a l’equip una gran confiança en les seves possibilitats. Als darrers partits, com amb el Celta o aquest diumenge, el conjunt barcelonista ha començat perdent, però en tot moment s'ha tingut la sensació que ho podria remuntar. La mentalitat guanyadora ha tornat a ser clau per superar qualsevol dificultat afegida.


Piqué

Contra el Sevilla ha marcat un gol que ha donat 3 punts que permeten al Barça mantenir l’avantatge amb l’Atlètic de Madrid a 8 punts i augmentar-lo respecte del Reial Madrid a 12. Ha estat el quart d’aquesta temporada i s’apropa a la seva millor xifra en un curs, assolida l’any passat, amb 7. A més, ha seguit manant darrere i imposant-se tant per dalt com per baix a uns atacs perillosíssims del Sevilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut