Les 11 dades de les primeres 11 jornades de Lliga

Les 11 dades de les primeres 11 jornades de Lliga

Després de la victòria davant del Vila-real, l’equip blaugrana arribarà líder al Clàssic de diumenge amb 27 punts, tres més que el Reial Madrid, que és segon

Després de la victòria davant del Vila-real al Camp Nou l’equip es va situar líder en solitari per primera vegada aquesta temporada. L’equip blaugrana suma 27 punts després d’assolir nou victòries i dues derrotes.


Luis Enrique ha utilitzat un total de 22 futbolistes fins al moment en competició de Lliga. A excepció de Jordi Masip, Arda Turan i Aleix Vidal, tots els jugadors del primer equip hi han participat (21), a més del jugador del filial Gerard Gumbau.


Sergio Busquets és l’únic jugador de la plantilla que ha disputat tots els partits, amb un total de 902 minuts acumulats. El segueix Luis Suárez, amb 900 minuts, tot i que l’uruguaià no va disputar el partit contra el Llevant.


Neymar Jr és el màxim golejador de l’equip amb 11 gols, una xifra que també el fa pitxitxi de la Lliga en solitari. Luis Suárez és el segon amb 9.


En total, el trident atacant format per Neymar Jr, Luis Suárez i Leo Messi ha marcat un total de 23 gols dels 25 que ha fet l’equip. Les altres dues dianes han estat obra de dos defensors: Marc Bartra i Thomas Vermaelen.


Dels 25 gols anotats en Lliga, 14 han estat amb el peu dret, 9 amb el peu esquerre i 2 amb el cap.


El període de temps en què l’equip marca més gols aquesta temporada és del minut 46 al 60, és a dir, a l’inici de les segones meitats. N’ha realitzat un total de 8.


Sergi Roberto, Luis Suárez i Neymar Jr són els tres jugadors amb més assistències de l’equip. N’han realitzat 3 cadascun.


El FC Barcelona és l’únic equip de Primera Divisió que ha guanyat tots els seus partits disputats a casa. Sis victòries en sis partits.


El Barça és l’equip que més passades realitza de la Lliga, amb un total de 6.680, xifra que significa una mitjana de 607 passades per partit. Sergio Busquets és qui més passades fa, amb 666 en 11 jornades.


Thomas Vermaelen és el jugador que té el millor percentatge de passades bones, amb un 92,81% d’encert. Cal dir que el belga només ha pogut disputar tres partits. Javier Mascherano el segueix amb un percentatge del 90,89% després d’haver participat en 8 jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut