fcb.portal.reset.password

El palmarès individual de Leo Messi / FCB

On és el límit de Leo Messi? Quanta fam de títols té? El crac argentí, coronat a Mònaco com el millor jugador de la UEFA a Europa, no es cansa de guanyar. Tant a nivell col·lectiu com a nivell individual. De fet, s’ha convertit en el primer futbolista en aconseguir endur-se dos cops el premi que atorga la UEFA anualment. Messi ja va rebre’l el 2011, en la primera edició del guardó. Aquest dissabte va oferir el premi al Camp Nou.

Un jugador d'equip

La grandesa de Messi resideix en la seva humilitat. Quan guanya un premi individual, reparteix mèrits amb els seus companys. Comprén que sense ells ell no podria destacar. La seva generositat també s'explica sobre la gespa: no només marca gols a dojo, sinó que també lidera el rànquing d'assistències. És el millor i fa millors als que l'envolten.

Va quedar demostrat a la temporada 2014/15. Va guanyar Copa, Lliga i Lliga de Campions amb el FC Barcelona, en un curs en què va marcar 58 gols en 57 partits oficials. Aquests títols, afegits a la Supercopa d’Europa, l’han convertit en un dels tres jugadors de la història del FC Barcelona amb un palmarès més extens, igualat amb Xavi Hernández i Andrés Iniesta. Tots tres en sumen 25.

El títol individual rebut a Mònaco, doncs, s’uneix a una vitrina plena de trofeus. Allà hi són també quatre Pilotes  d’Or, tres Botes d’Or, tres premis Pitxitxi i cinc edicions de la Lliga de Campions en què ha estat el màxim golejador de la competició, entre molts altres guardons.

[[BOTOVERMELL::EL DIA DE++MESSI A MÒNACO::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/noticia/una-visio-diferent-de-la-jornada-de-leo-messi-millor-jugador-de-l-any-de-la-uefa::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();