fcb.portal.reset.password

Messi 300

L’1 de maig del 2005 Lionel Andrés Messi, amb 17 anys, marcava el seu primer gol a la Lliga. Era contra l’Albacete al Camp Nou en una jugada que significava el 2-0 contra el conjunt manxec. Des d’aquell dia i fins a la actualitat han passat més de deu anys i cinc Pilotes d’Or per les seves mans. També 301 gols a la Lliga. Aquest dimecres, contra l’Sporting a El Molinón, Messi ha marcat un doblet que li permet ser el primer futbolista a superar la barrera de les 300 dianes a la competició domèstica.

Els números de l’argentí, en xifres

En els 334 partits que ha disputat a la Lliga Leo Messi ha fet gols de tota mena. Des de fora de l’àrea o des de l’interior, de penal, en jugada o de falta directa. Amb la seva cama bona, l’esquerra, n’ha fet 240, però també n’ha marcat 48 més amb la dreta.

Els seus números demostren que Leo Messi és un jugador que no fa distincions si juga al Camp Nou o si ho fa a domicili, perquè els 301 gols que ha marcat es reparteixen pràcticament a parts iguals. Així, aproximadament el 60% han estat al Camp Nou. A més, el davanter argentí ja suma 22 hat-tricks i 3 pòquers.

Amb el doblet que ha fet contra l’Sporting ja són quatre les dianes que ha marcat contra els de Gijón a la competició domèstica. Les seves víctimes preferides, però, són l’Atlètic de Madrid, amb 20 dianes, i el Sevilla, amb 19.


Messi, 300 goals in La Liga por fcbarcelona
Tornar a dalt