fcb.portal.reset.password

Leo Messi, després de marcar el primer gol a la Roma / VÍCTOR SALGADO - FCB

Leo Messi ha tornat amb força en el primer partit que ha disputat com a titular després de la lessió. El deu blaugrana ha marcat dos gols i ha donat una exhibició de bon joc juntament amb Neymar i Luis Suárez: “Amb Neymar i Suárez ens portem molt bé. Sabem que tenim una responsabilitat, però també volem passar-ho bé”. Ja queda enrere la lesió que l’ha deixat fora dels terrenys de joc durant dos mesos: “Tenia moltes ganes de sentir això i tornar a jugar. He gaudit veient l'equip, però és més bonic jugar”.

A part de Messi, altres jugadors del primer equip han parlat de la victòria contra la Roma (6-1) davant dels micròfons dels diferents mitjans:

Luis Suárez

“Sabem que cada jugador sempre ha de complir les expectatives que genera el seu fitxatge”.

“Hem jugat un partit perfecte, molt complet, a més ens han deixat molts espais al centre del camp i en la primera part ja hem matat el partit”.

"Neymar, Messi i jo som jugadors que juguem pel bé de l'equip, pel bé del Barça. Cap està per davant d’un altre i no pensem que som millor que la resta. Bàsicament, perquè Messi és el millor”.

“La gent estava esperant que Messi tornés i tots estem contents pels seus gols”.

Sergi Samper

“El partit estava de cara quan he entrat i m’he centrat en gaudir. Estic treballant com sempre ho he fet i el meu moment ja m’arribarà”.

“Hem sigut molt superiors i ara ens toca pensar en la següent fase de la competició, però no s’ha de baixar la guardia”.

Rakitic

“S'estan fent les coses molt bé, però queda molt de temps per al final”

“Estem gaudint, ataquem junts i defensem junts. Ens trobem molt forts, molt còmodes però, sobretot, gaudim junts”.

“Sabent que al final de temporada està molt lluny, el que volem es gaudir del moment. Queden partits on es guanyen coses, així que pas a pas”

“Hem de millorar perquè cada partit és diferent. Ho hem fet molt bé, però en tres dies ve un altre partit. Volem aconseguir el triplet una altra vegada però hem de treballar molt”.


Rakitic i Samper valoren el triomf contra la Roma by fcbarcelona

Entrenament, a les 11 hores

El FC Barcelona tornarà a la feina demà dimecres, a partir de les 11 del matí, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La sessió serà a porta tancada i servirà per començar a preparar el partit de dissabte contra la Reial Societat

Tornar a dalt