L’Arsenal resisteix a White Hart Lane (2-2)

El rival del Barça a la Champions va empatar al derbi del nord de Londres, tot i jugar amb un home menys des del minut 55 per l’expulsió del francès Francis Coquelin

A menys de dues setmanes per a la tornada dels vuitens de la Lliga de Campions contra el FC Barcelona (0-2 a l’anada), l’Arsenal segueix perdent pistonada a la Premier League. L’equip londinenc va sumar el seu quart partit consecutiu sense guanyar, tot i que aquest cop va treure un valuós empat contra el Tottenham de Mauricio Pochettino a White Hart Lane al derbi del nord de la capital d’Anglaterra.

Era un partit decisiu per a les aspiracions dels dos equips, i el duel no va decebre. Els Spurs van sortir a pressionar molt amunt el conjunt de l’Emirates Stadium, i David Ospina, titular per la lesió de Petr Cech –baixa durant un mes–, va tenir molta feina. Tot i això, l’Arsenal no va perdre la cara al partit, i es va avançar amb un gol d’Aaron Ramsey al minut 39. Gràcies a aquesta anotació, l’equip entrenat per Wenger va marxar per davant al descans.

Però la segona part no va començar gens bé pels interessos gunners. Al minut 55, Coquelin va veure la segona targeta groga després d’una entrada al davanter local Harry Kane. I cinc minuts després el problemes de l’Arsenal es van multiplicar quan Toby Alderweireld va rematar un servei de cantonada al fons de la xarxa d’Ospina. El gol va anestesiar els jugadors de Wenger, i Harry Kane va remuntar el partit al minut 62 amb un xut creuat. Tot i els dos gols en contra, l’Arsenal no es va rendir i al minut 76 Alexis va empatar el matx després de rematar una passada en profunditat de Bellerín.

Amb l’empat a dos, Arsenal i Tottenham van tenir oportunitats per endur-se la victòria, però cap dels dos equips van ser capaços de marcar el tercer gol. Aquest resultat deixa al conjunt londinenc al tercer lloc de la taula amb 52 punts, vuit per darrere del Leicester, que va superar el Watford (0-1) i es manté al capdavant de la Premier.