L’Arsenal empata a la FA Cup abans de rebre el FC Barcelona a la Champions

L’equip londinenc ha topat contra Jakupovic i el mur defensiu rival, inexpugnable durant tot el partit, i no ha pogut trencar el 0-0 inicial en el partit 100 d’Arsène Wenger

L’Arsenal haurà d’anar al desempat de la cinquena ronda de la FA Cup contra el Hull City. Abans de l’eliminatòria de la Lliga de Campions davant el FC Barcelona, que es jugarà aquest dimarts a les 20.45 hores (TV3/Antena3), el conjunt londinenc ha fet rotacions i no ha pogut superar un equip de Championship –l’equivalent a la Segona Divisió-. Jakupovic, el porter del Hull, ha estat l’heroi visitant, després d’aturar en sec totes les oportunitats dels gunners. Tot i l’entrada d’Alexis, Walcott i Giroud al segon temps, els londinencs no han pogut endur-se la victòria.

Arsène Wenger ha reservat els seus millors homes de cara al compromís de Champions, però els gunners han dominat la primera meitat del matx. Tot i tenir més possessió de pilota i més oportunitats de gol, Jakupovic ha salvat el Hull en diverses ocasions. L’Arsenal sempre ha jugat a prop de l’àrea rival, però la defensa dels de Steve Bruce ha aconseguit mantenir la porteria a zero i arribar vius al descans.

A la represa la tònica del partit s’ha repetit, amb els de Wenger atacant contínuament, però topant-se sempre amb el porter rival. Ni Joel Campbell, al minut 54, ni Welbeck, al 60, ni Giroud, que ha entrat als 64 minuts, han estat capaços de derruir el mur del porter suís. L’Arsenal ho ha seguit intentant, però ha estat a punt de veure com se li escapava el partit quan el davanter del Hull Aluko s’ha plantat sol en un mà a mà contra Ospina a cinc minuts del final. Però aquesta oportunitat, una de les més clares del Hull, no ha arribat a bon port.

Alexis també ha tingut el xut de la victòria al temps afegit, però Jakupovic, de nou, ha completat la seva actuació estel·lar evitant el gol del xilè. L’Arsenal ho ha intentat als darrers instants, però sense sort, en el partit 100 d’Arsène Wenger a la FA Cup.