La vuitena Lliga per a Messi i Iniesta

La vuitena Lliga per a Messi i Iniesta

El crac argentí i el migcampista manxec igualen Xavi Hernández i se situen al capdamunt dels jugadors culers amb més Lligues

Leo Messi i Andrés Iniesta continuen fent història amb la samarreta del FC Barcelona. I és que amb la Lliga guanyada al camp del Granada –la 24a de la història del Club–, els dos jugadors ja en sumen vuit des que van arribar al primer equip del Barça, xifra que només havia assolit també Xavi Hernández. De fet, d’aquestes vuit, sis les han conquerit en les darreres vuit temporades. Uns números que demostren, una vegada més, que han estat i són dos pilars clau de l’hegemonia blaugrana en els últims anys.

A més, amb aquesta Lliga, Messi i Iniesta amplien, encara més, el seu palmarès particular amb 27 títols i es consoliden com els jugadors que més n’han guanyat en la història del Club. Uns 27 trofeus que es reparteixen de la següent manera: vuit Lligues, sis Supercopes d’Espanya, quatre Lligues de Campions, tres Copes del Rei, tres Supercopes d’Europa, i tres Mundial de Clubs cadascun. Passat, present i futur en la figura de dos jugadors vitals per mantenir l’èxit esportiu.

Piqué, Sergio i Alves, amb sis

De l'actual plantilla, per darrere de Messi i Iniesta hi ha Piqué, Sergio i Alves, amb sis Lligues cadascun al seu palmarès particular. Aquest títol els situa amb 22 trofeus des que van arribar al primer equip. Una xifra espectacular per superar dos jugadors mítics del Barça de l’era moderna: Carles Puyol i Víctor Valdés (21 títols). A més, es queden a només tres títols d’igualar els 25 que va guanyar Xavi Hernández.

Aquesta serà, també, una Lliga molt important per a Aleix Vidal i Arda Turan. Els dos jugadors van arribar a la disciplina del Barça aquest estiu i, després de viure la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs des de la graderia, al camp del Granada han pogut sumar la seva primera Lliga vestits de curt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut