La setmana del Barça al Japó, al detall

La setmana del Barça al Japó, al detall

El primer equip durà a terme un total de cinc entrenaments i dos partits al país asiàtic En clau institucional, hi ha previstos actes amb les FCB Escoles al Japó, amb la Fundació Bill & Melinda Gates i una recepció social, entre d’altres

Falten poques hores perquè el FC Barcelona iniciï el seu viatge al Japó, on intentarà assolir el tercer Mundial de Clubs de la seva història, el segon en quatre anys, una fita que coronaria un 2015 per emmarcar.

El viatge començarà el diumenge 13 a les 10 hores. Després d’unes 12 hores de vol, l’expedició blaugrana aterrarà a la capital japonesa el dilluns a les 7.20 hores de Tòquio (al Japó hi ha 8 hores més que a Barcelona). Aquell mateix dia els homes de Luis Enrique realitzaran el seu primer entrenament a terres asiàtiques, una sessió oberta als mitjans al Mitsuzawa Stadium de Yokohama.

Cinc entrenaments a Yokohama

Serà el primer dels cinc entrenaments previstos al Japó. L’equip tornarà a exercitar-se dimarts, dimecres, divendres i dissabte, mentre que la semifinal contra el Club Amèrica o el Guangzhou Evergrande es jugarà dijous (19.30 hores) i la final (19.30 hores) o el partit pel 3r i 4t lloc (16.00 hores) serà diumenge. Cal recordar que dimecres i dissabte, els dies previs als partits, compareixeran en roda de premsa Luis Enrique i un futbolista de la plantilla culer.

Activitat institucional

No només el primer equip té l’agenda plena. En clau institucional l’activitat també serà intensa. Per al dimecres 16 hi ha prevista una visita a l’FCB Escola Katsushika (16.30 hores) per part de diversos membres de la Junta Directiva i també un acte de Turisme de Catalunya al cinema Yebisu Garden (17.30 hores).

Un cop acabats aquests dos esdeveniments se celebrarà un acte entre la Fundació del FC Barcelona i la Fundació Bill & Melinda Gates al Grand Hyatt Hotel de Tòquio. Serà a les 18.30 hores.

El divendres 18, un cop disputat el primer partit, tindrà lloc el sopar oficial de gala de la FIFA i els Clubs participants, també al Grand Hyatt Hotel de Tòquio, al qual també assistiran diversos representants de la Junta blaugrana. Un dia més tard serà el torn de les penyes nipones. A les 12 hores del dissabte 19 hi ha programada una recepció social a l’Hotel Hilton Tokyo.

L’expedició blaugrana iniciarà el seu camí de tornada el dilluns 21. L’avió que haurà de retornar el FC Barcelona a la Ciutat Comtal s’enlairarà a les 10 hores del Japó i aterrarà a les 13 hores –del mateix dilluns 21– a Barcelona.

*Totes les hores són locals. Cal recordar que al Japó són vuit hores més que a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut