La selecció espanyola busca la classificació per a l’Eurocopa 2016

La selecció espanyola busca la classificació per a l’Eurocopa 2016

Els quatre blaugranes citats per Del Bosque s’enfronten aquest vespre amb el combinat de Luxemburg per certificar la presència a França

La selecció espanyola disputa aquesta nit el penúltim partit de la fase de classificació per a l’Eurocopa 2016. El quadre de Vicente del Bosque, amb quatre jugadors del Barça, busca una victòria que certifiqui la seva presència a França.

El combinat espanyol és líder del grup C amb 21 punts, dos més que Eslovàquia i cinc més que Ucraïna. Així doncs, els de Del Bosque en tenen prou amb un punt en un dels dos partits que li resten per tancar la fase de classificació, gràcies a la diferència de gols.

Aquesta nit, a Logronyo, la selecció espanyola s’enfrontarà amb el combinat de Luxemburg, penúltim classificat del grup amb 4 punts. Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Marc Bartra són els jugadors del Barça que podrien participar en el duel que es disputarà a les 20.45 hores a l’estadi de Las Gaunas.

Després d’aquest partit, la selecció espanyola tancarà la classificació per a l’Eurocopa del 2016 viatjant a Ucraïna per enfrontar-se amb el tercer classificat del grup C, que, depenent dels resultats d’aquest divendres, podria tenir opcions de classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut