La Sampdoria serà el rival a la 51a edició del Trofeu Joan Gamper

La Sampdoria serà el rival a la 51a edició del Trofeu Joan Gamper

El partit es jugarà el dimecres 10 d'agost i les entrades es posaran a la venda el divendres 1 de juliol i els preus oscil·laran entre els 25 i els 89 euros

La Sampdoria serà el rival del FC Barcelona en la 51a edició del Trofeu Joan Gamper 2016, que se celebrarà el pròxim dimecres 10 d’agost al Camp Nou a les 20.30 hores. Serà el primer partit a casa del Barça de Luis Enrique la temporada 2016/17 i, com cada any, el trofeu servirà per presentar l’equip davant l’afició.

El Barça i el conjunt italià, doncs, es veuran les cares al Trofeu Joan Gamper la temporada en què es compleix el 25è aniversari de la final de Wembley, quan el FC Barcelona va aconseguir la primera Lliga de Campions de la seva història davant la Sampdoria. 

Venda d’entrades

Els socis i aficionats que vulguin assistir a aquesta nova edició del Trofeu Joan Gamper podran comprar la seva entrada a partir del divendres 1 de juliol, a les 10 del matí. Els preus de les localitats van dels 25 als 89 euros, i els canals de venda seran per internet, a través de www.fcbarcelona.cat, i a les Taquilles del FC Barcelona.

Descomptes per a socis

Com és habitual, de cara a aquest partit del Trofeu Joan Gamper, el Club ofereix un descompte del 25% a tots els socis del FC Barcelona i un 15% als penyistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut