La Roma guanya abans de rebre el FC Barcelona

Els de Rudy Garcia guanyen el Frosinone gràcies als gols de Iago Falqué i Juan Manuel Iturbe El Bayer Leverkusen suma la segona derrota a la Bundesliga mentre que el BATE ha empatat contra el Shakhtyor

L’AS Roma ja pensa en el partit de Champions. L’equip italià, que dimecres serà el primer rival del FC Barcelona en la fase de grups d’aquesta nova edició de la màxima edició europea, s’enfrontarà als catalans després de guanyar el Frosinone, 19è classificat de la Sèrie A. Un triomf que els hi permet sumar dues victòries i un empat -set punts- en els tres partits jugats fins ara a la Lliga italiana i, a falta de finalitzar la jornada 3, coliderar la classificació.

L’entrenador de l’equip ha volgut donar descans als seus internacionals, tenint en compte el calendari que la Roma té per endavant. Malgrat tot, els de Rudy Garcia s’han imposat a domicili gràcies a un gol de l’exblaugrana Iago Falqué i a un altre de Juan Manuel Iturbe, a l’últim minut de partit.

Però no només ha jugat la Roma. També ho han fet els altres dos rivals del Barça a la fase de grups d’aquesta Champions. Així han estat els seus partits:

Segona derrota del Leverkusen a la Bundesliga

L’equip de Robert Schmidt ha patit la segona derrota a la Bundesliga, després de perdre al BayArena contra el Darmstadt per 0 a 1. Els visitants han marcat l’únic gol del partit mitjançant Sulu, al minut 8. Abans d’aquesta derrota, el Bayer havia patit una altra desfeta en l’amistós disputat aquesta setmana contra el Padeborn (2-0).

El Leverkusen ha jugat amb el sistema habitual de 4-2-3-1 i amb la mateixa alineació que va fer servir en el partit contra el Bayer de Munich. Leno a la porteria, Hilbert, Tah, Papadopoulos i Wendell en defensa, Bender i Kramer al mig del camp, Calhanoglu, Mehmedi i Bellarabi, més avançats, i Kiessling com a davanter centre. Amb aquesta nova derrota, l’equip de Robert Schmidt té un balanç de dues victòries i dues derrotes.

El BATE Borisov no passa de l'empat

El BATE Borisov, líder destacat de la Lliga de Bielorússia, no ha pogut passar de l’empat a u al Borisov Arena contra el Soligorsk, el tercer classificat. Els visitants s’han avançat en el marcador al minut 18 mitjançant Kamarovski i, ja a la segona meitat, Stasevic ha estat l’encarregat d’igualar el partit. Després de l’empat d’aquest dissabte, el rival del Barça a la Champions League manté vuit punts de distància respecte el Dinamo de Minsk, el seu perseguidor.