La llista de 18 convocats per al partit contra l’Atlètic de Madrid

La llista de 18 convocats per al partit contra l’Atlètic de Madrid

Luis Enrique recupera Jordi Alba, amb l’alta mèdica, i Arda Turan, i deixa fora per decisió tècnica Masip, Douglas, Bartra, Sandro i Adriano

Luis Enrique ha donat a conèixer aquest matí la llista de 18 jugadors convocats per al partit contra l’Atlètic de Madrid, que es disputarà aquest dissabte, a les 16 hores, al Camp Nou. Culers i matalassers s’enfronten amb el liderat en joc, i el tècnic blaugrana recupera efectius per aquest important duel. Jordi Alba ha rebut l’alta mèdica i torna a estar disponible, mentre que Arda Turan, que es va perdre l’últim partit per un procés gripal, torna a la llista per enfrontar-se amb el seu exequip. Luis Enrique, en canvi, ha deixat fora de la llista per decisió tècnica Masip, Douglas, Bartra, Sandro i Adriano.

Així doncs, els 18 jugadors citats per al partit d’aquesta tarda són els següents: Bravo, Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut