La fortalesa de l’Emirates Stadium catapulta l’Arsenal cap al liderat de la Premier

La fortalesa de l’Emirates Stadium catapulta l’Arsenal cap al liderat de la Premier

Durant aquestes festes nadalenques, els d’Arsène Wenger han perdut a domicili contra el Southampton, però han assolit els sis punts que s’han disputat a l’estadi londinenc

Si l’equip de Luis Enrique ha jugat dos partits en només quatre dies, un just abans de Cap d’Any i l’altre just després, el rival del Barça en els vuitens de final de la Champions League, l’Arsenal d’Arsène Wenger, ha hagut de suar més. Perquè la Premier League no s’ha aturat i tots els equips han jugat tres enfrontaments en només una setmana. Durant aquest període nadalenc, els de Londres han aconseguit vèncer el Bournemouth i el Newcastle, en un Emirates que s’està convertint en una autèntica fortalesa, però han patit una dura derrota contra el Southampton.

A continuació, repassem els tres partits disputats des del 26 de desembre fins al 2 de gener:

Dura desfeta gunner

L’Arsenal va arribar al ja tradicional partit de Boxing Day, del 26 de desembre, amb molta confiança, després d’haver derrotat el Manchester City a casa (2-1), només quatre dies abans. Malgrat tot, no van poder fer res davant del Southampton, l’equip entrenat per l’exblaugrana Ronald Koeman, i van perdre per un dolorós 4-0.

Özil agafa les regnes

48 hores després, però, els de Wenger van poder refer-se a l’Emirates Stadium, amb un triomf contra el Bournemouth (2-0). Mesut Özil, que va tornar a demostrar el seu bon estat de forma, va servir el córner que va permetre obrir el marcador amb un cop de cap de Gabriel (27’), mentre que, ja a la segona part, va fer el gol de la sentencia (67’).

El liderat, en mans de l’Arsenal

I quina millor manera de tancar aquesta marató de partits que amb un triomf que va valer la primera posició. El passat dissabte 2 de gener, els gunners van derrotar el Newcastle United, també a l’Emirates Stadium (1-0), i van aprofitar l’empat del sorprenent Leicester City contra el Bournemouth per assolir el liderat. Un gol victoriós de Laurent Koscielny (72’) ho va permetre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut