La final de Copa es jugarà al Vicente Calderón

La final de Copa es jugarà al Vicente Calderón

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha fet públic aquest dilluns la seu de la final de la competició del KO que es disputarà el diumenge 22 de maig

La final de Copa ja té seu i data. Es disputarà al Vicente Calderón el pròxim diumenge 22 de maig. La Reial Federació Espanyola de Futbol ha fet públic aquest dilluns l’estadi que acollirà la final de la competició del KO entre el FC Barcelona i el Sevilla.  Una final inèdita ja que mai s’han disputat el títol de Copa en l’últim partit. Així doncs, el Barça – vigent campió de la competició – tindrà l’opció de revalidar el títol de Copa en un estadi on l’última final que es va disputar també la va aixecar.

I és que l’última final disputada al Vicente Calderón dóna bons records al barcelonisme amb la conquesta del títol de Copa contra l’Athletic Club. Aquella final va significar l’últim títol de l’era Guardiola – el 14è – després de sentenciar el partit en 30 minuts. El Barça va superar el conjunt basc per 3-0 amb gols de Pedro (2) i Leo Messi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut