fcb.portal.reset.password

tres mundials de clubs museu

El 2015 ha estat un any rodó pel FC Barcelona. I cal lluir-ho de la millor manera possible. Tots els cinc títols que ha aconseguit el conjunt blaugrana aquesta temporada ja estan al Museu del FC Barcelona, ubicat al recinte del Camp Nou. L’últim en col·locar-se a les vitrines ha estat el Mundial de Clubs guanyat al Japó el 20 de desembre.

Amb aquest nou títol internacional, el Barça ha aconseguit una fita històrica: guanyar tres vegades el Mundial de Clubs. Per commemorar aquest rècord, l’Entitat dedica un espai exclusiu al Museu en què tots aquells aficionats que visitin les instal·lacions podran gaudir dels tres trofeus, així com de les samarretes dels rivals del Barça en el darrer campionat: el Guangzhou i el River Plate. També hi ha exposat el trofeu ‘Fair Play’ que, també, va guanyar el conjunt blaugrana.

[[BOTOVERMELL::Compra la teva entrada++CAMP NOU EXPERIENCE::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbmuseu/ca_ES/entradas/evento/1200/session/217821/step1r2?utm_source=twitter&utm_medium=tweet-twitter-ca&utm_campaign=compra-museu-tour-camp-nou::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

El 2015 també serà recordat com l’any de la Lliga de Campions aconseguida a Berlín. És per això que al mateix Museu s’ha fet un espai dedicat, exclusivament, a les cinc Copes d’Europa que el Club ja té a les seves vitrines. Wembley (en dues ocasions), Paris, Roma, i Berlín, els cinc títols ja estan exposats a la vista de tots aquells aficionats que vulguin fer-se una fotografia única.


The FIFA Club World Cup is now on display in... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();