La conquesta de la Lliga comença al Camp Nou

La conquesta de la Lliga comença al Camp Nou

En sis dies el Barça jugarà dos partits a l’Estadi, contra el València i l’Sporting, que han de servir per mantenir el liderat i apropar-se al títol amb el suport de l'afició

El diumenge 17, contra el València, i el dissabte 23, contra l’Sporting de Gijón. Són dues dates que poden ser clau per al desenllaç de la Lliga. Amb l’equip fora de la Lliga de Campions, el campionat domèstic i la final de la Copa del Rei són els grans objectius per al tram final de la temporada, i el Camp Nou serà decisiu. Caldrà el millor ambient per empènyer un equip campió. Com el dels últims partits a l’Estadi, en què l’afició s’ha convertit en el jugador número ‘12’. I és que en els últims quatre enfrontaments disputats com a locals, el Camp Nou ha presentat entrades de luxe: 88.534 espectadors contra l’Atlètic a la Champions; 99.264 contra el Reial Madrid; 76.092 contra l’Arsenal i 87.533 contra el Getafe.

El Barça segueix líder de la classificació de Lliga tot i les últimes dues derrotes. La trajectòria immaculada fins al moment va servir per tenir un coixí de punts que han permès dues entrebancades sense més conseqüències. “Hem comès els errors que podíem cometre”, reconeixien els jugadors després de caure a Anoeta. Ara el marge és de tres punts respecte a l’Atlètic de Madrid i de quatre respecte al Reial Madrid. En queden 18 en joc, i el goal-average és favorable al Barça en els dos casos.

Sense temps per lamentar l’eliminació europea, els de Luis Enrique tenen tres partits en sis dies per mantenir o ampliar l’avantatge. A més dels esmentats contra el València i l’Sporting, el Barça visitarà Riazor entre setmana –dimecres a les 20 hores– per enfrontar-se amb el Deportivo de la Corunya. Després d’aquest intensiu, els culers visitaran el Betis, rebran l’Espanyol i tancaran el campionat a Granada. Mitja Lliga en joc, i el Camp Nou com a jutge.

Després de la reunió de la Junta Directiva d’aquest dijous, el Club va fer una crida a tots els socis i aficionats del FC Barcelona a assistir massivament al Camp Nou contra el València per donar el màxim suport a l’equip. L’objectiu no ha de ser cap altre que aconseguir les dues competicions que continuen en joc, la Lliga i la Copa, i cadascun dels culers serà imprescindible per assolir-ho.

[[BOTOVERMELL::COMPRAR ENTRADES++FCB - VALÈNCIA::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona/ca_ES/entradas/evento/3935/session/227317/step1r2::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::fulf33-val::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut