fcb.portal.reset.password

Suárez, Messi i Neymar

La tripleta ofensiva que formen Leo Messi, Neymar Jr i Luis Suárez va quedar immortalitzada en una fotografia icònica que forma part de la temporada del segon triplet de la història del Barça. Ara han tornat a unir-se en una sessió fotogràfica exclusiva per a la publicació oficial del FC Barcelona que arribarà els pròxims dies a les llars dels socis del Club.

 Ells formen el Trident, al qual a la REVISTA BARÇA se li ha donat categoria de nom propi, amb majúscules, perquè ja ha adquirit un segell inconfusible. Messi, Neymar Jr i Suárez són els cracs de la millor davantera que ha tingut mai el Club en termes golejadors, amb les xifres que van ser rècord la temporada passada a Europa. I bona part del seu èxit es fonamenta en la complicitat i la química que comparteixen els tres futbolistes dins i fora del terreny de joc.

La REVISTA BARÇA explica tres històries al voltant del Trident. La primera, com aquests tres jugadors mantenen l’esperit dels nens que jugaven al carrer quan eren petits i que al mateix temps encarnen tres escoles futbolístiques molt diferents i que han trobat un punt d’unió en el Barça. Leo Messi representa l’escola de la Masia, on es va formar com a jugador i com a persona; Neymar Jr representa la fantasia pròpia de l’escola brasilera i Suárez aporta l’instint letal dels davanters centres més purs.

Una perspectiva històrica

La REVISTA BARÇA també analitza des d’una perspectiva històrica les millors tripletes ofensives que ha tingut el Club i la incidència que tenen Messi, Neymar Jr i Suárez al vestidor de l’equip, a través de la mirada de tres grans amics com Mascherano, Adriano i Andrés Iniesta.

El número 77 de la revista oficial del Club també aborda altres temes, com la dècada gloriosa que ha viscut l’equip entre les temporades 2005/06 i la 2014/15, en què ha aconseguit 23 títols, entre els quals quatre de les cinc Champions i els dos triplets de la història del Club.

L’anàlisi del nou Barça Lassa de bàsquet, que ha iniciat la temporada conquerint dos títols després d’una profunda remodelació de la plantilla amb set noves incorporacions; els finalistes dels concursos de l’Espai Barça per al Nou Camp Nou i el Nou Palau Blaugrana; el costat més personal del jugador d’handbol Daniel Sarmiento o el record d’Hugo ‘Cholo’ Sotil a la secció de ‘L’Ex’ són altres continguts que inclou el proper número de la revista.


Messi, Neymar & Suárez - Making of Revista Barça by fcbarcelona
Tornar a dalt