La Bèlgica de Vermaelen, a quarts de l'Eurocopa 2016

Els Red Devils, amb el defensa blaugrana com a titular, es classifiquen per a la següent ronda després de derrotar Hongria amb gols d’Alderweireld, Batshuayi, Hazard i Carrasco

El jugador del FC Barcelona Thomas Vermaelen segueix el seu camí en l’Eurocopa 2016. Perquè un dels conjunts més en forma en la competició, la selecció de Bèlgica, amb una exhibició d’Eden Hazard, ha derrotat Hongria (0-4), en el partit de vuitens de final que s'ha jugat aquest vespre.

D’aquesta manera, els Red Devils jugaran els quarts de final de la competició europea contra Gales, que va derrotar Irlanda del Nord. Un partit que no podrà jugar Vermaelen, que ha salvat l’1-1 al  minut 53, però que ha vist una targeta groga al 67 que el sanciona per al proper partit de la competició.

El que sí que ha fet ha estat jugar els 90 minuts de l’Hongria – Bèlgica. El gol d’Alderweireld, durant la primera part (0-1, 10’), la sentencia de Batshuayi (0-2, 78’) i la rúbrica de Hazard (0-3, 80’) i Carrasco (0-4, 91’) han estat els protagonistes de l’enfrontament.