L'Arsenal s'acosta al liderat de la Premier amb una victòria in extremis contra el Leicester

L'Arsenal s'acosta al liderat de la Premier amb una victòria in extremis contra el Leicester

L'equip d'Arsène Wenger, proper rival del Barça a la Lliga de Campions, ha superat el líder de la Lliga anglesa, gràcies a una rematada de cap de Welbeck en l'última jugada del matx

L'Arsenal ha obtingut una bona dosi d'optimisme contra el Leicester en l'últim partit de la Premier League abans de rebre el Barça en el duel d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions (dimarts 23 de febrer). El conjunt d'Arsène Wenger ha aconseguit aquest diumenge un important triomf davant el líder de la màxima divisió del futbol anglès.

L'afició de l'Arsenal ha patit de valent per acabar celebrant la victòria. El visitant Vardy ha marcat des del punt de penal al minut 44, i al descans la parròquia local no estava gens satisfeta amb un àrbitre que ha expulsat el visitant Simpson als deu minuts de la represa. Amb un home menys, l'equip de Claudio Ranieri ha patit més i ha hagut d'endarrerir la línia defensiva, mentre que Wenger ha estat encertat amb els seus canvis ofensius.

Walcott ha recollit un cop de cap de Giroud per rematar la pilota al primer pal d'Schmeichel i establir l'empat a un. Faltaven vint minuts de joc i l'Arsenal ha tingut temps per crear nombroses ocasions de gol. La remuntada, però, no s'ha certificat fins a l'última acció del partit, quan s'estava a punt d'esgotar el temps de descompte. Welbeck, que ha tornat a jugar després d'una llarga lesió, ha rematat amb el cap una falta lateral i ha despertat l'eufòria a la graderia de l'estadi.

Amb aquests tres punts, l'equip gunner se situa a dos punts del primer lloc de la taula i el proper dissabte afrontarà un duel de l’FA Cup contra el Hull City.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut