fcb.portal.reset.password

Kobe saluda Iniesta i la resta de l'equip a l'StubHub Center / MIGUEL RUIZ-FCB

Kobe Bryant és del Barça. "Fa més de deu anys que segueixo l'equip", ha insistit durant la trobada amb els jugadors a les instal·lacions de l'Stub Hub Center de Los Angeles.

L'estrella dels Lakers ha tornat a fer gala del barcelonisme i bon humor davant els mitjans i aficionats que s'han citat a les instal·lacions de LA Galaxy i de la federació americana de futbol, en què el Barça està realitzant els entrenaments de preparació per al primer partit de la International Champions Cup, que, precisament, jugaran contra el conjunt de la MLS.

Bryant s'ha fotografiat amb els cracs blaugrana, les copes del triplet, amb Juliano Belletti... També amb els fans i les personalitats blaugrana com Albert Soler i Juanjo Castillo, amb qui ha departit sobre l'actualitat esportiva en general amb la mateixa passió que gasten els vells amics. "Què saps d’en Pau (Gasol)?", li ha preguntat Juanjo Castillo, que desprenia bonhomia i saber estar. Kobe, en perfecte castellà, responia que segueix en contacte amb el pivot dels Bulls.

El jugador de l’NBA, sense voler-ho, s'ha convertit en el focus d'atenció de la segona sessió d'entrenament del Barça a Amèrica. Des de la banda, seguia amb atenció els rondos i saludava amb entusiasme Piqué, Iniesta o Luis Enrique; i fins i tot ha fet broma amb un futur com a blaugrana.

Després, ja sense els focus mediàtics pel mig, ha gaudit de l'oportunitat de veure l'equip de futbol de la seva filla, el Mamba Team, entrenat per a l'ocasió per Unzúe i Rafael Pol, del cos tècnic del Barça.

"Mai he estat en un partit al Camp Nou; i Pau m'acostuma a enviar missatges insistint perquè hi vagi -ha dit-. És una cosa que tinc pendent i em fa molta il·lusió: adoro veure jugar Messi, Iniesta i tot el grup". A l'Stub Center, ha pogut viure de prop com s'entrenen els seus ídols futbolístics.


Kobe Bryant meets FC Barcelona in Los Angeles by fcbarcelona


Kobe Bryant: "Adoro cómo juega el Barça" por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();