fcb.portal.reset.password

Belletti, amb els nens de l'FCBEscola / MIGUEL RUIZ - FCB

Juliano Belletti ha estat el protagonista principal en la visita oficial a l’FCBEscola de Los Angeles en què l’esperaven 120 nens entre els 6 i els 14 anys. L’exjugador del FC Barcelona ha passat una estona amb tots ells en què ha repartit autògrafs i ha compartit uns tocs de pilota.  L’FCBEscola està situada als turons de Gleansdale, molt a prop de Los Angeles. Allà, el responsable del Barça, Fredy Martín, ha aprofitat la visita de Belletti per explicar als nens els valors de l’estil del club blaugrana.

Protagonisme a la Gira

Fa uns dies, al darrer entrenament de l’equip, Juliano Belletti va aprofitar els micròfons de Barça TV per recordar el seu millor moment amb la samarreta del FC Barcelona, el gol a la final de la Lliga de Campions de París: “Va ser un gran moment per a la història del Club, i sempre és una gran alegria recordar-lo”.

D’altra banda, l’exblaugrana no va deixar passar l’oportunitat per comentar el bon moment de l’equip: “Veig l’equip més madur, amb Neymar més adaptat. Tot i que les coses es posaran més difícils perquè els altres equips estan fitxant, aquest equip té Messi, el Pelé de la meva generació, i té condicions per continuar guanyant”.


FC Barcelona US Summer Tour: Entrevista a... by fcbarcelona


Juliano Belletti visits the FCB Escola in Los... by fcbarcelona
Tornar a dalt