fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu durant l'arribada a Granada / MIGUEL RUIZ - FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, s’ha mostrat molt feliç per la conquesta del 24è títol de Lliga de la història del Club. Un títol que s’ha hagut de guanyar a l’última jornada a Granada: “Estem molt contents pel triomf. Som dignes mereixedors d’aquesta Lliga i els jugadors han demostrat que la volien”. ”Sabíem que havíem de guanyar el nostre partit per guanyar-la. Ha estat un any molt dur, de molt treball i de molta pressió”.

Aquesta ha estat la sisena Lliga blaugrana dels últims vuit anys, un fet que per Bartomeu “significa el que està fent el Barça els últims anys amb un concepte de joc molt clar”. El president del Club també ha elogiat el tècnic Luis Enrique perquè “ha fet un treball excel·lent”, i ha expressat que es queda amb “la imatge d’aquest final de temporada, de veure com l’equip va remuntar el petit sotrac que va tenir amb bon futbol”.

Bartomeu ha anunciat que aquest diumenge l’equip i l’afició podran celebrar el títol de Lliga plegats “amb una rua per la ciutat de Barcelona perquè els culers puguin gaudir de la Lliga i els donin ànims per a la Copa”.


Bartomeu: “És una Lliga molt merescuda” by fcbarcelona
Tornar a dalt