Jordi Alba pateix una elongació al bíceps de la cama dreta

Jordi Alba pateix una elongació al bíceps de la cama dreta

El lateral blaugrana ha deixat el partit al minut 69 i el temps de baixa aproximat és d’uns deu dies Messi, que ha estat substituït al descans, ha notat molèsties a la cama dreta i aquest dilluns se li faran més proves

Més enllà de la golejada, el partit contra l’Athletic Club ha deixat un mal regust pels problemes musculars que han patit Leo Messi i Jordi Alba. El ‘10’ del Barça ha estat substituït al descans per Arda Turan, degut a alguns problemes físics. “Tenia unes lleugeres molèsties, amb una petita sobrecàrrega. Amb els partits que queden per davant hem preferit no arriscar. Aquest dilluns se li faran més proves”, ha explicat Luis Enrique per justificar el canvi.

Poc després, al minut 69, també ha hagut de ser substituït Jordi Alba, que ha notat molèsties a la cama dreta i aquest mateix diumenge ha estat sotmès a unes proves . En un comunicat, els Serveis Mèdics han informat que el jugador català “té una elongació al bíceps de la cama dreta i que el temps de baixa aproximat és d’uns deu dies”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut