Jordi Alba és alta i Adriano, baixa, per rebre el Bayer Leverkusen

Jordi Alba és alta i Adriano, baixa, per rebre el Bayer Leverkusen

El cos tècnic ha facilitat una llista de 18 convocats per afrontar la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions

El cos tècnic del FC Barcelona ha fet pública aquest matí la llista de 18 convocats per rebre el Bayer Leverkusen, a la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, al Camp Nou (20.45 h). Hi figura Jordi Alba, amb l’alta mèdica. En canvi, no hi és Adriano Correia. Segons han informat els Serveis Mèdics, el jugador té unes molèsties a la cuixa esquerra i serà baixa per a aquest partit.

Els citats, doncs, són els 18 futbolistes següents: Ter Stegen, Masip, Douglas S., Piqué, I. Rakitic, Sergio, Dani Alves, A. Iniesta, Suárez, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sandro, S. Roberto, Mathieu i Gumbau (del filial).

D’aquesta manera, l’entrenador Luis Enrique Martínez no podrà comptar amb els lesionats Messi, Rafinha, Adriano, Vermaelen i Bravo, ni amb Arda Turan i Aleix Vidal.

[[BOTOVERMELL::Barça - Bayer Leverkusen++Entrades aquí::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbchampions/ca_ES/entradas/evento/4109/session/233614/step1r2::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut