fcb.portal.reset.password

Jordi Alba ha presentat el cartell de la IV edició del seu campus de futbol / VICTOR SALGADO - FCB

Arribem tots molt bé i amb l’objectiu de guanyar la Copa. Seria molt important acabar la temporada amb un doblet”. Així ho ha assegurat Jordi Alba aquest dimecres, en l’acte de presentació del cartell de la IV edició del seu campus de futbol, en què també ha avisat de la perillositat del Sevilla: “Són un gran equip, amb un entrenador que sempre treballa molt bé els partits contra el Barça. Segur que ens posaran les coses molt difícils”. Aquest mateix dimecres (20.45 hores) el conjunt andalús ha hagut de fer front a la final de la Europa League, però, tot i això, no creu que arribin cansats: “Com més desgast tinguin millor per a nosaltres, però en una final el cansament no existeix”.

“Guanyar la Lliga ens ha donat molta confiança per afrontar la final de la Copa del Rei”

El lateral blaugrana ha volgut valorar la possibilitat de guanyar un doblet: “La Lliga i la Copa són títols molt importants que costen molt de guanyar. Sovint no se'ls dóna el mèrit que tenen. Ens agradaria guanyar el triplet cada temporada, però ningú ha estat capaç de fer-ho”.

Davant de la possibilitat de sumar la 28a Copa del Rei del Barça, Jordi Alba s’ha mostrat molt content amb el treball que ha fet l’equip: “Estem molt satisfets de la feina que hem fet i de la feina que està fent l’entrenador al llarg d’aquestes dues temporades. Guanyar la Lliga ens ha donat molt confiança per afrontar la final del diumenge”. Finalment, ha parlat del dinar de germanor que ha realitzat la plantilla de Luis Enrique: “Totes aquestes coses són bones per fer equip. Tant dins com fora, som un grup fantàstic”.


Jordi Alba: “El Sevilla nos lo pondrá muy... by fcbarcelona
Tornar a dalt