fcb.portal.reset.password

Javier Mascherano, en roda de premsa / MIGUEL RUIZ - FCB

"No hi ha millor símptoma de confiança per a un equip que optar a tot. No ens excusem ni mirem enrere i tot està a les nostres mans. Que ningú pensi que tenim dubtes, perquè només hem de ser nosaltres mateixos". Així de contundent s'ha mostrat Javier Mascherano en roda de premsa, abans del partit transcendent dels quarts de la Champions i preguntat per com poden afectar els últims resultats de la Lliga.

El central argentí, amb la ment fixada exclusivament en l'enfrontament europeu contra l'Atlètic de Madrid (20.45 hores), ha deixat clar que l'equip només "està pensant en el futur" i que ara el més important és el partit del Vicente Calderón: "Ens centrem a millorar els petits detalls que et fan guanyar o perdre un partit per arrencar una altra vegada. Demà és la primera de totes les finals que ens queden fins al final de temporada".

Per a Mascherano aquesta és l'única manera d'afrontar el partit, perquè "l'Atlètic de Madrid té les idees molt clares i tot el que ha aconseguit s'ho ha guanyat a pols". "Els tenim molt de respecte. En aquest partit, s'enfronten dos grans equips amb idees diferents, però el que fan ho fan molt bé. Esperem estar millor que ells", ha assegurat.

Segons ha comentat el central, tenen clar quina és la clau: "Ser nosaltres mateixos, els de les grans ocasions i els que en situacions com aquesta sempre han aparegut". A més, i malgrat que el 2-1 del Camp Nou els dóna "tranquil·litat i confiança per sortir i fer un gran treball", l'argentí té clar que, per passar a semifinals, només val un únic resultat: "Sortirem a guanyar el partit, no sabem especular". Que així sigui.


Javier Mascherano: "Que nadie piense que... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();